Menu Sluiten

Het Nationaal Keurmerk Letselschade van de Letselschade Raad maakt kwaliteit van dienstverlening herkenbaar voor benadeelden van letselschade en is hét kwaliteitskeurmerk voor dienstverleners die een bijdrage leveren aan de afwikkeling van letselschades in Nederland. Het keurmerk is een belangrijk argument voor benadeelden en inkopende organisaties om gebruik te maken van de diensten van een keurmerk houdende organisatie. Door te kiezen voor een keurmerk houdende dienstverlener, zijn benadeelden verzekerd van hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening.

In het NKL zullen alleen nog organisaties te vinden zijn die bereid zijn de gezamenlijk binnen de letselschadebranche opgestelde kwaliteits- en gedragsregels na te leven. Deze organisaties verbinden zich tot deelname aan een audittraject waarin zij zich toetsbaar opstellen en zich openstellen voor het doorvoeren van verbeteringen.

Pol Letselschade staat voor deskundige, professionele en persoonlijke letselschadehulp. Sinds 2023 is Pol Letselschade in het bezit van Nationaal Keurmerk Letselschade, waarmee wij met onze werkwijze volledig voldoen aan de kernwaarden en strenge kwaliteitseisen die het Nationaal Keurmerk Letselschade voorschrijft.